Meer resultaten voor vidaxl

vidaxl
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
douchewand
vidaXL.nl Beoordelingen Beoordelingen van vidaXL.nl vidaxl.nl. Trustpilot beoordelingen.
Druk wordt aanmerkelijk minder maar water blijft wel stromen en zwembad word echt heel warm. Plezier in ons zwembad is echt veel groter geworden! Paneel was lek kwaliteit is dus slecht en wordt door VidaXL niet onder garantie vervangen. Zeer ontevreden over slechte service van VidaXL en teleurgesteld over kwaliteit paneel.
Visa
vidaXL.nl Thuiswinkel Waarborg Reviews.
Adres: Smakterweg 112 5804 AM. vidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. Onze kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor al onze klanten groots leven voor weinig mogelijk te maken.
Verkooptraining
vidaXL.be Groots leven voor weinig.
vidaXL WPC Hekpaneel vierkant grijs. Multitool 4-in-1 heggenschaar grasschaar kettingzaag bosmaaier 22, kW. Hometrainer met zadel. Manicuretafel inklapbaar met wieltjes wit. Loopband mini inklapbaar 93 x 36 cm zwart. vidaXL Fietskar zwart en geel 65 kg. vidaXL Fruit en wijnpers 12L.
vidaXL.nl reviews BESLIST.nl.
Andere shoppers wachten op jouw mening Schrijf review. Vlotte" oplossing gekregen." Door een mankement aan een stoel die ik gekocht had. Gemeld bij VidaXL en direct een oplossing gekregen. Ze hebben mij ook duidelijk toegelicht wat ik kon ondernemen. Herstelling of retourneren.
VidaXL: Eind 2017 hebben we een miljoen producten.
Na tien jaar ervaring met andere marktplaatsen, vond VidaXL het eind vorig jaar de hoogste tijd om haar eigen platform open te stellen. Voor het einde van het jaar een miljoen producten. Volgens Kijo ligt de kracht van VidaXL in het goed aanvoelen van de behoefte van de consument.
Transport Online Transportnieuws Transport Online VidaXL start eigen vervoer met twaalf Volvo FH-trekkers.
Met de keuze voor Nebim Venlo is vidaXL voorbereid op de toekomst: komende maand wordt gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum vlakbij de Volvo Trucks-dealer. Met een opslagcapaciteit van 100.000 m2 wordt dit vanaf 2018 het grootste e-commerce distributiecentrum van Nederland.
Klacht over vidaXL? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Reageer als bedrijf Gelezen 133. Slechte klachtafhandeling vidaXL! Klacht van Tom Anna op 04 augustus 2016 over vidaXL in de categorie Internetshops Algemeen. Eind maart hebben we stalen rozenboog besteld bij VidaXL, deze in twee delen ontvangen en in elkaar gezet.

Contacteer ons